Mika

Ras: 
kruisiing
Geslacht: 
Teef
Geboortedatum: 
01-04-2015
Locatie: 
is nog in Spanje
Status: 
Adoptie

Mika is een hondje voor iemand met geduld en toch wel wat hondenervaring. Ze is namelijk in het begin erg verlegen en bang.
Niet zo gek als je weet dat ze achtergelaten is in een dorp. De vrijwilligers van het asiel wilden haar vangen, maar ze liet zich niet pakken. Pas toen ze pups had gekregen, konden ze haar vangen. Eerst de puppies en toen Mika gelukkig ook.
Als ze eenmaal aan je gewend is, vindt Mika het heerlijk om geaaid te worden.  Maar ze heeft echt even wat tijd nodig om aan haar nieuwe gezin te wennen. Het is dan ook erg belangrijk dat Mika in het begin dubbel wordt aangelijnd. Het veiligheidstuig kunt u bij ons kopen en het is van belang dat ze dit in het begin altijd draagt.
Toen ze net in het asiel was, wilde ze niet van haar plekje af, maar ze is enorm vooruitgegaan de afgelopen tijd en nu laat ze zich aaien en is helemaal blij als mee mag gaan wandelen.

Mika kan goed overweg met andere honden. Het zou voor haar goed zijn als haar nieuwe baasje nog een hond heeft. Liefst eentje waar ze zich een beetje aan kan optrekken, een sociale hond die al weet hoe het gaat in een gezin.
Ze kan ook goed met katten. Kleinere kinderen is niet verstandig in verband met haar angst, maar wat grotere, niet al te drukke kinderen is geen probleem.

Mika weegt nu 25 kilo. Haar karakter heeft wat weg van het galgokarakter, zacht en lief. We gunnen dit meisje zo graag een liefdevol huis.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joke Feitsma per mail op joke@dierensteunlavida.nl of per telefoon op 06-41923104