Astra

Ras: 
kruising
Geslacht: 
Teef
Geboortedatum: 
01-01-2021
Locatie: 
is nog in Spanje
Bijzonderheden: 
jonger dan een jaar
Status: 
Adoptie

Astra en Zeta zijn samen gevonden in Plasencia. Slim als ze waren kwamen ze naar een plek waar mensen katten te eten gaven. De twee hondendames snoepten lekker mee.
Voor de vrijwilligers van het asiel was het dan ook niet zo moeilijk om ze te vangen, maar Astra was doodsbang toen ze werden gered.
Nog steeds is ze wat nerveus in het samenzijn met mensen, alhoewel ze nu wel naar de vrijwilligers toekomt om wat lekkers te halen.Het zou voor Astra het beste zijn als er nog een stabiele hond in huis is. Ze kijkt namelijk vaak naar wat andere honden doen in het asiel en als zij goed zijn met mensen dan durft Astra ook eerder te komen. Goed voorbeeld doet goed volgen!

Het lijkt erop dat ze nooit vriendelijkheid en een knuffel heeft gehad in haar leven. We zoeken daarom een nieuwe baas met geduld die haar kan leren dat mensen ook erg leuk kunnen zijn.

Astra is een grote hond, ze is nu 24 kilo en 63 cm hoog, maar ze is erg lief en vriendelijk.
Ze gaat goed om met andere honden en gezien het feit dat ze op de kattenvoerplek geen aandacht besteedde aan de katten, denken we dat ook katten geen probleem zullen zijn.
Kinderen zijn ook geen probleem maar omdat ze nog wat nerveus is, plaatsen we haar niet bij heel kleine kinderen.

Contactpersoon voor dit dier: