Bonnie

Ras: 
kruising
Geslacht: 
Teef
Geboortedatum: 
1-10-2014
Locatie: 
is nog in Spanje
Bijzonderheden: 
heeft een beperking
Status: 
Adoptie

Ach Bonnie, wat is er nu met je gebeurd? Deze leuke krusing zit al een tijdje in het asiel en vlak voor de zomer is ze bij een gevecht zwaar gewond geraakt. Hierdoor mist ze nu één oor. Gelukkig is wel volledig hersteld en merken de vrijwilligers niets meer van het incident. Maar wat is het vreselijk sneu voor haar.

Bonnie is een mooie kruising, ze weegt 16 kilo en is ongeveer 48 cm hoog. Ze is gevonden op straat, we weten niet of ze ooit in huis heeft geleefd.  We zijn voor haar op zoek naar een actieve en ervaren baas. Bonnie heeft namelijk veel energie en verveelt zich snel. Ze is erg gehoorzaam en luistert goed als je met haar gaat trainen.

Ze loopt het liefst los op de patio van het asiel, zodat ze haar energie enigszins kwijt kan. Bonnie is verder een hele vrolijke en vriendelijke, aanhankelijke hond, ze is nog erg speels. Ze gaat prima met andere honden. In het asiel is er onvoldoende tijd om haar goed te begeleiden, dit is iets wat haar toekomstige baasje zal moeten oppakken. Als daarin geïnvesteerd wordt, zal ze een fantastische hond zijn.  

Op katten lijkt ze goed te reageren. Ook met kinderen gaat het heel goed. Zelfs kleine kindjes worden heel voorzichtig en vreindelijk door haar benaderd. De vrijwilligers van het asiel denken dat ze geen overmatig jachtinstinct heeft.

Geeft u Bonnie een fijn thuis waar ze veilig is en zichzelf verder kan ontwikkelen?