Ares

Ras: 
kruising jachthond
Geslacht: 
Reu
Geboortedatum: 
1-8-2017
Locatie: 
is nog in Spanje
Status: 
Adoptie

Ares is gevonden samen met zijn zusjes toen ze nog pup waren.Ze waren geboren in een berg hout, hun moeder had ze daar verborgen.
Ares is de meest sociale van het gezin, maar hij heeft wel een aantal jaar met zijn bangere zusjes in het asiel samengeleefd en daardoor is hijo ok wat banger geworden. Hij vindt mensen wel erg leuk, hij geeft ook kusjes.
Hij heeft daarom een stabiele, liefst ervaren baas nodig die hem kan leren hoe leuk het leven kan zijn buiten het asiel. Het mooiste is als in het gezin ook nog een andere stabiele hond woont, zodat Ares deze hond als voorbeeld kan nemen en zich aan hem of haar kan optrekken.
In het asiel spelen de vrijwilligers vaak met de honden en Ares vergeet dan zijn angst en speelt gezellig mee. Snoepjes en spelletjes vindt hij geweldig dus hij is zeker omkoopbaar.

Ares is nog jong en kan veel leren dus we verwachten dat hij zich goed aan het gezinsleven kan aanpassen. Hij gaat goed om met katten en andere honden, maar zijn voorkeur ligt wel bij de dames. J
Omdat Ares soms nog nerveus is, plaatsen we hem niet bij kinderen. In het asiel komen regelmatig kinderen mee met de vrijwilligers en Ares is altijd wat nerveus als zij er zijn.

Ares is nu 55 cm hoog en weegt 15 kg.
Wie gaat de uitdaging aan en geeft Ares zijn geweldige thuis?

Contactpersoon voor dit dier: