Jacinta

Ras: 
kruising
Geslacht: 
Teef
Geboortedatum: 
10-10-2013
Locatie: 
is nog in Spanje
Status: 
Adoptie

Jacinta kwam in het asiel als pup met haar zusje. Al vanaf haar komst was Jacinta onzekerder dan haar zus. Zusjelief is door ons herplaatst en de mensen van het asiel hoopten dat Jacinta wat zekerder zou worden, maar helaas is dat niet het geval. Ze is nog steeds onzeker en houdt meer van honden dan van mensen. Als ze zich onbespied waant, dan speelt ze met andere honden en ze wandelt dan ook wel mee mete en vrijwilliger, maar als er meerdere ogen op haar gericht zijn, dan stopt ze en kruipt weg.
Ze is niet agressief, in het begin toen ze niet mee wilde wandelen, droeg één van de vrijwilligers haar mee op zijn arm en dat vond ze goed.

Jacinta heeft een plek nodig bij een ervaren baasje met veel geduld. Kleine kinderen is beter van niet. Katten zijn geen probleem en honden vindt ze geweldig. Het is voor Jacinta dan ook een must dat er een stabiele hond in haar nieuwe huis woont, waar ze zich aan kan optrekken.

Het voordeel is dat Jacinta dol is op lekkers en dus omkoopbaar. Ze weet ook haar naam en als het niet te druk is met mensen komt ze als je haar roept.
Jacinta heeft dus tijd en geduld nodig, maar de verwachting is dat ze een blij hondje is als ze haar baasje eenmaal goed kent en vertrouwt.

Jacinta weegt 11,5 kilo en is 52 cm hoog.

Contactpersoon voor dit dier: