Lisi

Ras: 
kruising
Geslacht: 
Teef
Geboortedatum: 
3-2-2014
Locatie: 
is nog in Spanje
Status: 
Adoptie

Lieve Lisi, is een middelgrote kruising van 4 jaar oud, ze is ongeveer 49 cm hoog. Toen Lisi werd gevonden was ze erg ondervoed. Ze was achtergelaten bij het asiel en met een beetje voer gevangen. Een tijdje later is ze geadopteerd, maar helaas was ook deze baas niet goed voor haar. Ze werd op straat gezet maar is gelukkig weer gevonden en opnieuw naar het asiel gebracht. De vrijwilligers in Spanje gunnen Lisi nu een fijn huis omdat ze zo vriendelijk en zachtaardig van aard is.

Ze kan goed overweg met andere honden, sterker nog, ze is gek op spelen en speelt het liefste de hele dag met de andere honden in de kennel. Ze gaat goed met zowel teven als reuen. Ook een thuis met kinderen is geen probleem voor deze lieverd. Als vrijwilligers komen wandelen met de honden lopen vooral de kinderen met haar! Ze is gek op knuffelen en aandacht. Met katten gaat het iets minder goed. Ze wil graag met ze spelen en achter ze aan rennen en de meeste katten vinden dat nu juist niet leuk.

Ze is aanhankelijk, en omdat ze voorheen in huis heeft geleefd weten we ook dat ze zindelijk is. Natuurlijk zal zij dit weer even moeten leren als ze in Nederland is. Ze heeft geen overmatig jachtinstinct. Op dit moment is Lisi te zwaar. We zien dit vaker bij honden in het asiel. In de kennels is de hele dag eten voorhanden om gevechten te voorkomen. Helaas krijgen de honden maar één keer per week een wandeling. Op zaterdag komen vrijwilligers uit het dorp met alle honden lopen. Hierdoor krijgen de honden natuurlijk te weinig beweging. Met goede en gedoseerde voeding en de juiste beweging komen de honden in Nederland weer snel op een gezond gewicht. Op één van de foto’s ziet u Lisi ook als ze een normaal gewicht heeft.

Geeft u Lisi het warme thuis dat ze verdient en gaat u lekker met haar aan de wandel?

Contactpersoon voor dit dier: