Coral

Ras: 
Kruising mastin
Geslacht: 
Teef
Geboortedatum: 
02-01-2013
Locatie: 
is nog in Spanje
Status: 
Adoptie

Het verhaal van Coral is wel een beetje triest. Als pup al in het asiel terecht gekomen en eenmaal geadopteerd en helaas weer terug naar het asiel gebracht.
Toch is er niets mis met Coral, ze is erg lief en social met alles en iedereen.
Honden, katten en zelfs schapen zijn geen probleem voor haar. In huis is ze rustig en het enige probleem voor haar baas is dat hij haar wellicht vergeet, zo braaf is ze. Ze vindt het heerlijk om mee te gaan wandelen.

Het is het beste voor Coral als haar nieuwe baas nog een andere hond heeft want Coral is niet graag alleen.Dit was ook het probleem toen ze geadopteerd was. Maar eerder in een opvanggezin was er een andere bij en toen was er niets aan de hand. Ze bleef samen met deze andere hond thuis en was stil en maakte niets kapot.  We weten ook dat ze zindelijk is in huis.

Coral weegt 39 kilo is is 68 cm hoog.

Het wordt tijd dat Coral haar forever home nu vindt, dat gaat ons lukken toch? Wie heeft er voor haar een huis met veel liefde, geduld en het gezelschap van een hondenmaatje?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joke Feitsma per mail op joke@dierensteunlavida.nl of per telefoon op 06-41923104.