Zen

Ras: 
mix labrador
Geslacht: 
Teef
Geboortedatum: 
3-5-2021
Locatie: 
is nog in Spanje
Bijzonderheden: 
jonger dan een jaar
Status: 
Adoptie

De vrachtwagenchauffeur die langs de weg reed waar Zen gevonden is, wist niet wat hij zag. Aan de kant van de weg zaten twee pups. Zen en haar zusje waren daar achtergelaten. Gelukkig is deze man direct gestopt en heeft de twee dametjes naar het asiel gebracht.

Veilig en wel spelen ze zusjes graag samen, maar Zen is geen enorme druktemaker en gedraagt zich heel behoorlijk voor een pup. Het is een erg lieve hond.
Haar geboortedatum is geschat op begin mei dus ze is nog lekker jong en kan nog vanalles leren. We vermoeden dat ze nog niet eerder in een huis heeft gewoond en zindelijkheid zal dus ook nog aangewend moeten worden. Onze ervaring is dat de meeste honden dit snel onder de knie hebben.

Met andere honden en ook met kinderen gaat Zen goed om. Katten zijn nog niet getest maar de vrijwilligers van het asiel verwachten geen problemen gezien de vriendelijkheid van Zen en haar leeftijd.

Op dit moment weegt Zen ongeveer 13 kilo maar de verwachting is dat ze, wanneer ze volledig is uitgegroeid, maatje labrador zal hebben. Niet een hondje voor in de fietstas :-)

Welke lieve familie geeft deze knappe dame haar eigen warme thuis?

Contactpersoon voor dit dier: