Angie (vanaf 12 juli in NL)

Ras: 
Bodeguero
Geslacht: 
Teef
Geboortedatum: 
3--12-2015
Locatie: 
is in Nederland
Status: 
Geplaatst
Plaatsingsdatum: 
14-07-2018

Ach lief dapper moedertje. In december 2017 is Angie gevonden met haar 4 kleine puppies bij zich. Angie is een Bodeguero, een typisch Spaans hondenras. Ze is ongeveer 3 jaar oud. Op internet is er veel meer te vinden over dit type hondje. Niet te verwarren met een Jack Russel. In Spanje worden deze hondjes gebruikt voor de muizenjacht.

Gelukkig is Angie in Spanje liefdevol in een gastgezin opgenomen met haar puppies. In juli is haar laatste pup geadopteerd in Nederland. Lennon verhuist dan naar zijn nieuwe baasje. Gelukkig komt Angie mee naar Nederland en mag zij bij een gastgezin in opvang. Vanaf dat moment kunt u kennismaken met deze lieve dame.

Angie kijkt in het begin de kat uit de boom. Warschijnlijk heeft ze weinig positieve ervaringen met mensen opgedaan. Als ze je eenmaal kent komt ze naar je toe en wil graag contact. Angie heeft zeker even tijd nodig om te wennen.
We zoeken voor haar daarom een rustige en stabiele omgeving, zonder kinderen. Het liefste een huis waar al een andere hond aanwezig is.

Angie gaat goed met katten en andere honden.

Contactpersoon voor dit dier: