Atila

Ras: 
Herder mix
Geslacht: 
Reu
Geboortedatum: 
14-03-2013
Locatie: 
is nog in Spanje
Bijzonderheden: 
heeft een beperking
Status: 
Geplaatst
Plaatsingsdatum: 
09-02-2019

Atila is een Herder kruising van 5 jaar oud. Hij is ongeveer 37 kilo en 59 cm hoog. Hij is samen met zijn moeder en broertje gevonden op een verlaten boerderij, hij was toen nog een pup.
Met andere honden kan hij goed overweg, hij speelt graag met ze. Maar ook met de vrijwilligers van het asiel. Atila is echt een vrolijke hond, met veel energie. Hij blaft niet overmatig, maar kan wel waaks zijn. Of hij met katten overweg kan weten we nog niet, maar dat kan makkelijk getest worden. Atila heeft Leishmania, maar dit is op dit moment onder controle. Wel is het belangrijk dat zijn nieuwe baas zijn bloed regelmatig laat conroleren. Ook heeft hij iedere dag medicatie nodig. Deze is via ons, voor een klein bedrag te bestellen. Meer over Leishmania vindt u op onze website onder het kopje Middellandse zeeziekten. Atila is nu, door weinig beweging en teveel eten te zwaar. Maar met goede voeding en lekkere wandelingen komt hij weer snel op gewicht.

Voor Atila zoeken we een ervaren baas die hem veel beweging en uitdaging kan bieden. Bent u het baasje waar hij op heeft gewacht?

Contactpersoon voor dit dier: