Hugo

Ras: 
jachthond kruising
Geslacht: 
Reu
Locatie: 
is in Nederland
Bijzonderheden: 
is al wat ouder
Status: 
Geplaatst
Plaatsingsdatum: 
24-08-2019

Hugo is een vrolijke, leuke, lieve hond van middel formaat, 9 jaar oud, en woont sinds anderhalf jaar in Nederland. Op zijn vorige adres vertoonde hij tekenen van stress als hij voor langere tijd alleen thuis was. Hugo zit daarom nu in de gastopvang bij een gepensioneerd echtpaar, waar hij door hun regelmatige aanwezigheid duidelijk meer rust ervaart. Het is daarom belangrijk dat hij ergens terecht komt waar altijd/vaak iemand thuis is. Ook zou het fijn zijn als er een andere stabiele hond in het gezin aanwezig is waar hij zich aan kan optrekken. Het gastgezin waar Hugo verblijft heeft een eigen hond (Labradoodle) en twee katten. Zij ervaren de opvang van Hugo als volgt:
'Hugo kan goed met andere honden omgaan, zowel met reuen als met teefjes, en voor katten toont hij veel respect. Ook kan Hugo goed overweg met onze kleinkinderen, die vaak bij ons op bezoek komen. In huis is Hugo een gemakkelijke hond, die graag bij zijn baasje is.
Wij wandelen veel met Hugo en dat waardeert hij enorm. 's Ochtends een lange wandeling in het park met veel andere honden. Het is net een grote roedel en Hugo kan met alle honden goed overweg. We wandelen ook vaak in een bos en een uitlaatgebied. Hugo loopt heel goed aan de lijn en als hij los mag, houdt hij ons goed in de gaten. In de auto is Hugo rustig en als we op visite gaan gaat hij rustig aan je voeten liggen. Hugo is een hond van goud, een echte lieverd die een zachtaardige benadering nodig heeft. Soms is hij wat schrikachtig. Maar als je een leuke, trouwe hond zoekt, dan is Hugo je maatje!'