Giulio (is al in NL)

Ras: 
Kruising Beagle/Labrador
Geslacht: 
Reu
Geboortedatum: 
Ongeveer 1 jaar oud
Locatie: 
is in Nederland
Status: 
Geplaatst
Plaatsingsdatum: 
13-01-2019

 

Giullio is een vriendelijke enthousiaste en spontane jonge hond van één jaar oud.

Hij kan goed overweg met andere honden en kleinere kinderen.

Houdt van uitgaan, spelen en stoeien. Hij is gewend om uit gelaten te worden met een tuig. Op de hondenspeelweide heeft hij het ook reuze naar zijn zin.

Hij gaat netjes zitten voor een snack en kan ook netjes wachten op het eten.

Katten is hij niet gewend, dat vindt hij vreemde spannende wezens.

Giullio is zindelijk, blaft niet als de deurbel gaat en bezoek wordt enthousiast begroet.

Wij zoeken voor deze puber een adres waar al andere honden aanwezig zijn, waar hij gezelschap aan heeft en van kan leren. Giullio heeft namelijk moeite met alleen thuisblijven en kan dan zich flink laten horen.

Giullio is in een fase waar hij ook aan het uitproberen is hoever hij kan gaan en haantje de voorste probeert te zijn. Hij staat met zijn neus vooraan als het om aandacht gaat en loopt veel achter je aan. Hij heeft ervaren baasjes met geduld nodig, die hem tijd geven om te wennen aan de nieuwe situatie, niet op al zijn aandacht pogingen in gaan en hem vooral hond laten zijn tussen de andere honden.

Een huis met afgezette tuin zou heerlijk zijn, waar de honden lekker samen kunnen ravotten.

Giulio is een schattige en aandoenlijke kruising beagle/labrador van amper één jaar oud. En dan al afgedankt. Hoe gevoelloos zijn mensen toch soms. Misschien gewoon afgedankt omdat ze zelf met vakantie wilden en geen zin hadden een (betaalde) opvang voor hem te regelen. ze vonden hem vastgebonden met een touw aan een van de verblijven van de shelter en zijn eigenlijk allang blij dat zijn vorige eigenaar dat heeft gedaan in plaats van hem bijvoorbeeld in een bos achterlaten.