Boris (in Nederland)

Ras: 
kruising
Geslacht: 
Reu
Geboortedatum: 
19-10-2009
Locatie: 
is in Nederland
Bijzonderheden: 
heeft een beperking
is al wat ouder
Status: 
Geplaatst
Plaatsingsdatum: 
08-09-2018

Mijn naam is Boris en ik ben een vuilnisbakje uit Spanje.
Ik woon nu al ruim 6 jaar in Nederland. Maar door omstandigheden moet ik op zoek naar net zo’n fijne plek als die ik had. Op dit moment zit ik een gastgezin met andere hondjes en katten. Dit schrijft mijn opvangmoeder over mij:

Hij eet inmiddels goed en doet helemaal mee in mijn hondengezin. Hij ligt meestal op een bank, of op z'n kussen. Hij kan het goed met mijn hondjes vinden, ze hebben hem heel snel geaccepteerd. Lopen naast de fiets doet hij prima, wel laag tempo uiteraard en niet met die hitte! Ook is hij al een paar keer mee geweest in de hondenkar achter de fiets. Vindt hij ook goed. Hij is bij het naar buiten gaan overenthousiast. Verder is het een rustige, niet heel nadrukkelijk aanwezige hond. Hij kan goed lopen en doet dat volgens mij ook graag, heeft er gelijk flink de pas in. Hij gaat hier heel ontspannen om met andere honden. Zoekt ze niet op, maar is zeker niet gespannen als ze naar hem komen. Hij kan prima even alleen thuis zijn, maar is hier altijd met andere honden en weinig alleen. Afgelopen week zijn we en keertje naar het stand geweest, nou dat was een groot succes. Hij ging meteen heel hard rennen. Hij vertoont geen enkele neiging weg te willen lopen, integendeel hij houdt me erg goed in de gaten.

Boris heeft Leishmania, een ziekte veroorzaakt door de zandvlieg. Op dit moment is dit onder controle en slikt hij 1 pilletje per week aan onderhoudsmedicatie.
Op onze website is meer te lezen over Leishmania onder het kopje Middellandse zeeziekten.

We zoeken voor Boris een fijn en rustig huishouden zonder kinderen,of wellicht wat oudere kinderen en misschien al met een ander hondje. Geeft u dit leuke en grappige hondje nog een paar fijne jaren?
 

Contactpersoon voor dit dier: