Alma (vanaf 12 okt in NL)

Ras: 
kruising Galgo/Brak/jachthond
Geslacht: 
Teef
Geboortedatum: 
april 2018
Locatie: 
is nog in Spanje
Bijzonderheden: 
jonger dan een jaar
Status: 
Geplaatst
Plaatsingsdatum: 
03-11-2018

Kijk eens in deze mooie bruine ogen van Alma. Haar naam betekent ziel of koesteren!

Deze ziel werd een paar weken terug in Spanje op straat gevonden, nog maar een kleine pup. Gelukkig is ze direct opgenomen in een liefdevol gastgezin in Spanje. Helaas kan ze hier niet blijven en daarom helpen we het asiel in Spanje graag om een fijne baas voor haar in Nederland te vinden. We willen voorkomen dat ze in Spanje naar het asiel moet, hier loopt ze veel kans op infecties omdat ze nog maar zo jong is.
Alma is nu 4 maanden en weegt rond de 8 kilo. Ze is 44 cm hoog. We denken dat het een middenslag hond zal worden van rond de 22 kilo. Alma is waarschijnlijk een kruising Galgo en een Brak, of een andere jachthond. Ze is heel donkerbruin van kleur.
In het gastgezin leeft ze samen met een (blinde) hond en dit gaat geweldig. Ze heeft een groot en liefdevol hart. Ze is aanhankelijk, leert snel en knuffelt graag.
Natuurlijk is Alma nog een pup en zal ze nog heel veel meer moeten leren. Ook heeft een jonge hond energie en dus tijd nodig om veel te spelen. Daarom zoeken we een baasje voor haar die de tijd, het geduld en de rust heeft om haar hierbij te gaan begeleiden zodat ze uit kan groeien tot een fantastische volwassen hond.

Wie geeft Alma die fantastische plek en koestert haar voor het leven!

Vanaf 12 oktober is Alma in Nederland en is zij te bezoeken in Haarlem. Komt u dan met haar kennismaken?
 

Contactpersoon voor dit dier: