Gina

Ras: 
kruising herder
Geslacht: 
Teef
Geboortedatum: 
01-02-2015
Locatie: 
is nog in Spanje
Bijzonderheden: 
heeft een beperking
Status: 
Geplaatst
Plaatsingsdatum: 
01-12-2018

Deze leuke hond werd samen met haar zussen broer gered vanuit een verlaten gebied. Op dit moment verblijven ze in het asiel maar de vrijwilligers gaan soms met ze wandelen en dan willen ze allemaal graag met Gina lopen.
Ze is altijd vrolijk en aanhankelijk en kan met alles en iedereen goed overweg. Andere honden, katten en kinderen, deze lieverd vindt iedereen leuk.

Ze heeft nog niet eerder in een huis geleefd dus de eerste dagen zal ze iets vaker naar buiten moeten om de zindelijkheid aan te leren. Onze ervaring is echter dat de honden dit over het algemeen snel oppikken.
Wie gaat met deze prachtige hond aan de wandel? We hebben haar ontmoet in het asiel en het is echt een geweldige hond. Zo enthousiast en lief... echt een fijn maatje. Bij Gina is in hele lichte mate Leishmania vastgesteld (zandvliegziekte). Hiervoor wordt zij op dit moment behandeld met medicatie. Als de bloedwaardes normaal zijn, is slechts een onderhoudsdosering van één pilletje per dag nodig. Wel is het zaak dat de nieuwe eigenaar het bloed van Gina ieder jaar laat controleren.

Contactpersoon voor dit dier: