Irina (in NL)

Ras: 
kruising
Geslacht: 
Teef
Geboortedatum: 
2009
Locatie: 
is in Nederland
Bijzonderheden: 
is al wat ouder
Status: 
Geplaatst
Plaatsingsdatum: 
15-09-2018

Wat is Irina vreselijk lief! Komt u snel met haar kennismaken. Irina zat 8 jaar in het asiel en nu sinds enkele maanden in een gastgezin. Dit is wat zij over haar zeggen:

Rini (Irina) is in één woord te omschrijven “lief”. Maar daar doen we haar dan tegelijk tekort mee. Ze is zo ontzettend makkelijk, heeft maar zo weinig nodig en is snel tevreden. Ze kwam binnen als een bange en vooral als onzekere hond. Ze is de laatste maanden met stapjes zoveel vooruit gegaan. Als ze eenmaal vertrouwd is houdt ze van een aai en een knuffel. Ze vindt het heerlijk om (los) te wandelen, een beetje rond te scharrelen. Ze gaat prima met alle honden. Ze zal ze zelf niet snel opzoeken (onze vaste oppas honden vindt ze geweldig), dat geldt ook voor mensen, maar als ze je eenmaal kent dan ben je haar beste vriend. Ze is zindelijk, blaft niet, maakt niets stuk. Kortom een super hond. Zijn er dan min puntjes? Nou zo zouden wij het niet noemen. Rini is uniek. Als je Rini in haar eigen tempo laat wennen en ontwikkelen dan is ze top. Het is een hond die gewoon snel tevreden is en geen opsmuk nodig heeft in haar leven. Ze houdt wel van rust. De (oudere) kinderen bij ons in huis zijn prima, maar (jonge) spelende kindjes met veel geluid en onverwachte bewegingen zijn wel erg spannend. Ze gaat dit uit de weg. Kortom Rini is een goedzak.

Wie geeft haar eindelijk haar definitieve mand?!

Dit is haar geschiedenis:
Deze vreselijk lieve hond is in 2009 over het hek gegooid van het asiel Amidea. Ze was toen nog maar een pup van 5 maanden. Irina zat dus al 8 jaar in het asiel. Vanaf 26 mei zit Irina in een gastgezin in Nederland en kon zij langzaam aan het huiselijke leven wennen.
Irina heeft haar bloedtesten gehad en is gezond.

 

Contactpersoon voor dit dier: