Grace

Ras: 
Kruising Pointer
Geslacht: 
Teef
Geboortedatum: 
30-11-2012
Locatie: 
is nog in Spanje
Bijzonderheden: 
is al wat ouder
Status: 
Geplaatst
Plaatsingsdatum: 
17-07-2021

Grace, deze mooie naam past zo goed bij haar.

Ontzettend lief en aanhankelijk, zo wordt zij door de medewerkers van het asiel omschreven. Ooit achtergelaten in een buitenwijk en naar het asiel gebracht, waar ze jaren heeft doorgebracht. Sinds enkele jaren woont ze in een opvanggezin en ze is voorbeeldig. Grace is een zachtmoedig, beetje verlegen meisje, is dol op gezelschap en knuffelen. Zindelijk is ze ook, ze geeft aan dat ze naar buiten wil door voor je te gaan staan en een beetje te dansen.

In juli 2020 werd bij Grace borstkanker gevonden, daar is zij voor behandeld d.m.v. een chemokuur van 6 weken en daarna is ze schoon verklaard. Sindsdien zijn er geen problemen meer gezien, wekelijks wordt er waar ze nu woont gecheckt op knobbels, maar er is gelukkig niets meer te vinden.

In het verleden is er Leishmania bij haar geconstateerd, dit is nu onder controle en als onderhoud krijgt ze hiervoor dagelijks Alopurinol. Meer hierover kunt u op onze website lezen of op internet. En natuurlijk mag u, wanneer u hierover vragen heeft, deze altijd aan een van ons stellen. Wij hebben ruime ervaring met Middellandse Zee-ziekten.

Grace heeft wat moeite met alleen gelaten worden, op dit moment wordt ze dan in een bench geplaatst. Ze wordt erg gelukkig als haar mand ’s nachts in de slaapkamer mag, ze is dan rustig en wacht ’s morgens op haar ochtendknuffel.

Ze blaft eigenlijk alleen als ze mee mag gaan wandelen. Jagen doet ze niet, ze “wijst” naar vogels die ze ziet. Vindt katten prima.

Grace weegt 22 kilo en is ongeveer 64 cm hoog.

Kortom: een prachtige, wat oudere hond die zeker een kans verdient op een mooier leven.