Duque (in Nederland)

Ras: 
malthezer
Geslacht: 
Reu
Geboortedatum: 
4-8-2011
Locatie: 
is in Nederland
Status: 
Geplaatst
Plaatsingsdatum: 
01-09-2018

Duque is een leuke, kleine malthezer. Hij is vorig jaar vanuit Spanje geadopteerd in Nederland. Helaas zoeken we, wegens persoonlijke omstandigheden,  voor Duque een nieuw fijn en gezellig huis.

Dit lieve kleine mannetje van 5 kg en 32 cm is in Spanje gered van straat. Hij is daar zwaar verwaarloosd gevonden. Gelukkig knapte hij helemaal op na een flinke trim en wasbeurt werd liefdevol opgevangen in een gastgezin in Spanje.
In Nederland bleek des te meer dat Duque een heel sociaal en aanhankelijk hondje is. Hij gaat goed met zowel andere honden als katten, maar komt het best tot zijn recht als enig hondje,omdat hij soms wat dominant naar andere aanwezige honden kan zijn in huis kan zijn.

Hij is gek op rennen, spelen en wandelen. Ook autorijden vindt hij prima. Hij gaat lekker liggen slapen. In huis is hij rustig, maar kan af en toe een beetje waaks zijn als er iemand voor de deur staat.
Hij heeft net een lekkere trimbeurt gehad zodat hij het heerlijk koel heeft met zijn zomer coupe!

Gezien zijn geschiedenis denken we dat Duque beter in een huishouden met eventueel oudere kinderen kan worden geplaatst. Duque kan best even alleen zijn, maar dit zal weer even opgebouwd moeten worden in een nieuwe omgeving. Bij zijn vorige baasje was er altijd iemand thuis.

 

Contactpersoon voor dit dier: