Giulio

Ras: 
Kruising Beagle/Labrador
Geslacht: 
Reu
Geboortedatum: 
Ongeveer 1 jaar oud
Locatie: 
is nog in Spanje
Status: 
Gereserveerd

Giulio is een schattige en aandoenlijke kruising beagle/labrador van amper één jaar oud. En dan al afgedankt. Hoe gevoelloos zijn mensen toch soms. Misschien gewoon afgedankt omdat ze zelf met vakantie wilden en geen zin hadden een (betaalde) opvang voor hem te regelen. We vonden hem vastgebonden met een touw aan een van de verblijven van onze shelter en zijn eigenlijk allang blij dat zijn vorige eigenaar dat heeft gedaan in plaats van hem bijvoorbeeld in een bos achterlaten.

Natuurlijk hebben we hem eventjes rust gegund en daarna was de eerste gang naar de dierenarts voor een lichamelijk onderzoek en bloedtest. Hij is gelukkig helemaal gezond. Giulio is een heerlijk actief en speels ventje en wil liefst de hele dag spelen met alle andere honden. Dat is ook logisch gezien zijn ras, maar ook omdat hij nog bijna een pup is.

Hij is ook altijd even enthousiast als hij een van onze vrijwilligers ziet binnenkomen en huppelt meteen naar hen toe. Hij is namelijk helemaal niet bang en dol op knuffels, lekker aanhalen en natuurlijk is het helemaal geweldig als zij zin en tijd hebben voor een spelletje met hem. Het lijkt er op dat Giulio goed met katten kan. Hij is totaal niet in hen geinteresseerd en zelfs een beetje bang van hen, maar als ze
wegrennen dan wil hij er achteraan rennen. We vermoeden heel sterk dat zijn doel is met hem te spelen, maar raden toch aan om dit in uw gezin goed in de gaten te houden.

Giulio is een schat die het verdient naar een familie te mogen verhuizen waar hij veilig en geborgen is, waar iedereen van hem houdt en waar hij altijd mag blijven. Omdat hij nog zo jong is denken we dat het belangrijk is dat er een fijne vriend voor hem bij u woont zodat ze van elkaar kunnen genieten en samen spelen. Hij is ook dolgraag bij de mensen, maar hij is in elk geval niet graag alleen. Voelt u zich
aangetrokken tot deze lieve ondeugd? Kijkt u dan nog eens naar zijn lieve foto's.

Contactpersoon voor dit dier: