Chiqui (in NL)

Ras: 
Kruising
Geslacht: 
Teef
Geboortedatum: 
2010
Locatie: 
is in Nederland
Bijzonderheden: 
is al wat ouder
Status: 
Gereserveerd

Chiqui is een leuk, klein hondje van een jaar of negen. Ze is 28 cm hoog en 53 cm lang. Wegens omstandigheden zijn we voor haar op zoek naar een nieuw baasje en verblijft Chiqui tijdelijk in een gastgezin.
Haar gastgezin zegt het volgende over Chiqui:
'Chiqui is een vrolijk, gezellig en grappig klein hondje met pit. Ze doet denken aan een Teckeltje. Levendig, actief en nieuwsgierig.
In het gastgezin gaat het prima met de andere honden. Zowel reuen als teven. De kat leeft buiten en heeft haar eigen huis, maar als Chiqui haar ziet blaft ze wel.
Chiqui gaat heel graag mee wandelen. Zodra de riemen worden gepakt staat ze te springen van enthousiasme. Ze trekt buiten wel een beetje aan de riem. Waar het veilig en dus geen verkeer is loopt ze daarom aan de flexlijn of los. Ze luistert heel goed naar haar naam en komt meteen als je haar roept.
Mee in de auto gaat prima. Ze springt er zelf in en gaat dan heel eigenwijs voorin op de bijrijderstoel zitten. Dan kan ze goed naar buiten kijken. Alleen thuis zijn gaat ook goed, samen wel met de andere honden natuurlijk.
Chiqui is een heel leuk gezelschapshondje. Totaal niet angstig of onzeker. Heel waaks ook. Buiten komt ze soms honden tegen die haar niet aardig lijken en dan begint ze maar vast met blaffen, als waarschuwing dat ze niet te dichtbij moeten komen.
Chiqui is bij haar vorige baasje behoorlijk verwend en daardoor veel te zwaar. Dat is slecht voor haar gewrichtjes. Nu is ze op dieet en krijgt ze veel beweging. Dat moet het nieuwe baasje zeker voort gaan zetten. Desondanks is ze heel lenig en snel. Ze rent graag hard. Voor zo’n dik hondje is dat best bijzonder'.
Welk lief baasje gaat Chiqui met veel liefde haar normale gewicht weer teruggeven?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jolien per mail op jolien@dierensteunlavida.nl of per telefoon op 06-13131879.