Matu

Ras: 
kruising
Geslacht: 
Reu
Geboortedatum: 
30-09-2007
Locatie: 
is nog in Spanje
Bijzonderheden: 
is al wat ouder
Status: 
Gereserveerd

Met het lezen van het verhaal van Matu denk je automatisch aan die twee oude mannetjes in de Muppet show. Beetje mopperig, maar slim en grappig. Dat is Matu ook. Ondanks zijn leeftijd, hij is van 2007, denkt hij zelf dat hij nog een puppy is. Hij is sterk en actief en hij vindt het heerlijk om naar buiten te gaan en allerlei geurtjes op te snuiven. Een huis met een tuin of een baas die veel met hem wandelt zou dus super zijn.
Het is geen enorme blafferd maar als hij graag iets wil, laat hij dat weten door even te blaffen. Iets lekkers of een wandeling, Matu vraagt er netjes om.
Buiten loopt hij netjes mee aan de lijn, hij is zo slim, dat had hij snel geleerd.

Toen Matu net in het asiel was, bleek dat hij op 2 plaatsen een verstopping had in zijn darmen. Hij werd geopereerd en nu is het op zich goed, maar soms heeft Matu een beetje moeite met zijn ontlasting.

Met andere honden gaat Matu goed om, maar soms reageert hij wat mopperig als er eten in de buurt is. Het beste dus maar even apart eten, dan is er niets aan de hand. Met katten heeft Matu geen probleem.

Matu weegt 6 kilo dus kan ook makkelijk mee in een fietsmand bijvoorbeeld.
Wie geeft dit opaatje een gouden oude dag?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jolien per mail op jolien@dierensteunlavida.nl of per telefoon op 06-13131879