Tula

Ras: 
Kruising
Geslacht: 
Teef
Geboortedatum: 
01-06-2015
Locatie: 
is nog in Spanje
Status: 
Gereserveerd

Deze prachtige jongedame heeft als pup in een huis gewoond, maar door omstandigheden konden de baasjes niet meer voor haar zorgen. Sinds 2016 woont Tula in het asiel in Plasencia en wacht zij met smart op een baas die haar de liefde en aandacht geeft die zij zo verdient!
Tula is drie jaar oud, 59 cm hoog en weegt ongeveer 18 kg. Ze kenmerkt zich door haar zachte bruine ogen en haar prachtige vacht, die zo mooi van licht- naar donkerbruin overloopt.
Ze is een slimme, vrolijke en vriendelijke hond en gaat eigenlijk goed met iedereen. Daarom wordt verwacht dat een thuis met kinderen geen probleem zal zijn. Tula is sociaal naar andere honden en houdt ervan om uitgebreid met haar soortgenoten te spelen. Ze kan in principe goed overweg met katten, wel wordt aangeraden om contact met katten in huis in eerste instantie goed te begeleiden. Ze is geen angstige hond en ook niet verlegen. De vrijwilligers hebben nog geen jachtinstinct bij haar ontdekt. Aangezien Tula eerder in een huis heeft gewoond, is het aannemelijk dat ze zindelijk zal zijn. Natuurlijk zal ze dit wel weer moeten leren in een nieuwe thuissituatie, maar de ervaring leert dat honden dit snel oppakken.

Wordt mooie Tula uw nieuwe huisgenoot?

Contactpersoon voor dit dier: