Trigo (in Nederland)

Ras: 
Kruising Podenco
Geslacht: 
Reu
Locatie: 
is in Nederland
Bijzonderheden: 
heeft een beperking
is al wat ouder
Status: 
Virtuele adoptie

Deze kleine blonde man heeft jarenlang op straat gezworven en is volgens de verhalen uit de buurt ook een paar keer aangereden. Op een goede dag kon Fatima van het asiel Chiripaina hem vangen en werd hij liefdevol opgevangen. Hij was echter bang geworden door alles wat hij had meegemaakt. Omdat wij een paar gezellige stabiele honden hebben, besloten wij om Trigo op te vangen, zo kon hij zich optrekken aan de anderen. Dat is wonderwel gelukt want nu, na een klein jaar, is Trigo vrolijk en gezellig! Hij is behandeld voor zijn Babesiose en Leishmania en ook zijn gebit heeft een grote beurt ondergaan, dus Trigo kan er voorlopig weer tegen.
Aangelijnd worden en buiten wandelen vindt hij nog steeds heel erg eng, maar in de tuin scharrelen is één van zijn grootste hobby’s dus wij laten hem z’n gangetje maar gaan. Waarschijnlijk brengen de straat en auto’s niet al te beste herinneringen bij hem naar boven…..
Knuffelen kan hij inmiddels ook erg goed en hij is helemaal gek op zijn “grote broer” Lucero. Als het even kan kruipt hij bij Luus op zijn kussen en dan slapen ze samen heerlijk de avond door. Wij hopen dat Trigo nog lang van zijn veilige leventje bij ons mag genieten.

Trigo is virtueel geadopteerd oor de familie Eiting en door H.M. Lubach. Zij zorgen er op deze manier voor dat Trigo de benodigde zorg en medicatie krijgt. Hartelijk dank!