Hondenwandeling 18 juni 2016

Het was weer geweldig genieten zaterdag 18 juni 2016 voor adoptanten en honden op de jaarlijkse hondenwandeling van Stichting Dierensteun La Vida. Meer dan veertig voormalige asielhonden waren met hun Nederlandse baasjes voor een gezamenlijke wandeling in de Lange Duinen van Soest. Gezellig samenzijn en uitwisselen van ervaringen tijdens  een bak koffie met een stuk appeltaart en een flinke bak water voor de honden. Gelukkig viel het mee met het weer, één fikse bui en toen kon de wandeling beginnen. Na afloop organiseerden wij een prachtige loterij en uiteraard gaat de opbrengst naar de honden in de asielen in Spanje.

Dit jaar kwamen ook vrijwilligers van het asiel Chiripaina en van Plasencia over uit Spanje om hun honden weer te kunnen zien. Geweldig om de blijdschap en het geluk van zowel de baasjes, de honden als de Spaanse collega's te zien.

Nel van Wijngaarden maakte prachtige foto's. Via onderstaande link kunnen deze bekeken worden. Nabestellen kan natuurlijk ook via haar. Bedankt voor deze prachtige bijdrage Nel.

Ook in de Soester Courant kwam een artikel te staan over de wandeling. In bijgaand PDF bestand kunt u dit nalezen.

http://s456.photobucket.com/user/dierenpootjes/library/La%20Vida%20Wandeling%2018%20juni%202016

Documenten: