NOODKREET VOOR KLEINE PEPPER

We vallen met de deur in huis: kunt u ons helpen Pepper te helpen? Deze jonge hond van pas 6 maanden was al gereserveerd door een lieve familie in Nederland, maar bleek toen plotseling met spoed geopereerd te moeten worden aan allebei zijn heupen. Financieel een onmogelijke opgave voor de adoptanten. Om te voorkomen dat Pepper ondraaglijk zou gaan lijden besloot men in Spanje direct te gaan opereren. Orthopedische operaties zijn ontzettend kostbaar, maar niets doen was geen optie! De ingreep is een enorme aanslag geweest op de reserves van het asiel. Er is daarom dringend behoefte aan financiële hulp. Natuurlijk gaan wij  de opbrengst van de kerstmarkt in Pijnacker doneren, maar dat is niet genoeg om de kosten te dekken.

Gelukkig komt Pepper als hij voldoende is hersteld van zijn operaties naar Nederland waar zijn nieuwe baasjes nu met smart op hem wachten.

Daarom aan alle vrienden en volgers van La Vida deze oproep: helpt u ons Pepper te helpen met een donatie? Alle bedragen, óók de kleine, zijn meer dan welkom!

Namens alle vrijwilligers van La Vida in Nederland en Spanje, en natuurlijk namens kleine Pepper: dank voor uw steun!

Het La Vida team

St Dierensteun La Vida NL83TRIO0197843042  t.n.v. Dierensteun La Vida o.v.v. Pepper