Update: Leuk nieuws over een aantal honden

We kunnen mooi nieuws melden over een aantal honden. Bambina/Nina geplaatst bij een lieve mevrouw in België. Mila is geplaatst, onze pechvogel die zoveel operaties heeft moeten ondergaan, maar daar gelukkig goed is uitgekomen, zij woont nu bij een bekende adoptant van La Vida.

Ook Kike is geplaatst! Onze knuffelbeer heeft een fijn plekje gevonden.

Op 5 september is er weer een aankomst van een transport, waarbij we hopen weer een paar van onze honden uit Spanje gelukkig te kunnen maken met een fijn thuis. In ieder geval komt Dama mee, zij gaat in een van onze opvanggezinnen wonen tot er een definitief nieuw huis voor haar komt. Ook komt Muelle, zij is een Galga, achtergelaten, gevonden en liefdevol opgevangen in Spanje, zij komt in Nederland in wat haar nieuwe gezin noemt een wellness resort te wonen. En Beisy, een Mastín-dame van zo'n 60 kilo, die liefdevol geadopteerd gaat worden op een heel bijzondere plek, waar ruim 20 andere Mastíns haar zullen ontvangen.

's Avonds vieren wij dan onze Benefietavond met aanwezigheid van onze Spaanse collega's Fátima en Lucia. U bent van harte welkom met ons mee te komen feesten. De uitnodiging staat elders op onze site. Dus wie weet tot snel?