Virtuele Adoptie - het helpen van een dier op afstand

Onze grote wens is om voor alle dieren met een beperking, handicap of hoge leeftijd een lekker warm plekje te vinden maar we moeten natuurlijk realistisch blijven en weten dat dit helaas niet mogelijk is.

Soms zijn de honden erg oud en daardoor moeilijk te plaatsen, soms hebben ze medicatie en speciale zorg nodig, soms ook speciaal voer om bepaalde klachten te verminderen. De kosten bij de asielen lopen maar op en het helpen van andere dieren wordt steeds moeilijker. Daarom helpen we aantal van deze honden door ze in opvang te nemen. Voor deze honden vragen we steun via de virtuele adoptie.

Het is natuurlijk aan u om te bepalen met welk bedrag u een dier per maand zou willen helpen.

De ene hond heeft medicatie voor Leishmania nodig, de ander specifiek voer of medicatie voor epilepsie. Alle beetjes helpen dus.

Wij willen uitgaan van een bedrag van 4 euro per maand, d.w.z. gemiddeld 1 euro per week om één van deze dieren te ondersteunen. We hopen op uw hulp! Dit bedrag is natuurlijk een deel van de werkelijke kosten per maand; die komen gemiddeld op 20 euro per maand. Natuurlijk zijn ze met ieder bedrag geholpen dus het is aan u wat u kwijt wilt en kwijt kunt.

 

Heeft u interesse om virtueel adoptiebaasje of adoptiegezin van één van onze kanjers te worden:

stuurt u dan een mailtje naar ons.