Evie

Ras: 
border colli
Geslacht: 
Teef
Geboortedatum: 
1-3-2018
Locatie: 
is nog in Spanje
Status: 
Adoptie

Wat een grappig hondje is Evie! Ze is gevonden terwijl ze in haar uppie op straat liep, maar ze ging bij iedereen die ze tegenkwam even gedragzeggen. Onnodig te zeggen dat Evie dus helemaal niet bang is voor mensen.
De kinderen van de vrijwilligers van het asiel hebben ook al met Evie gewandeld en dat gaat super, ze loopt keurig mee aan de lijn.

In haar kennel wil ze graag spelen met de andere honden, het maakt haar niet uit of ze groot of klein zijn of reu of teef, Evie vindt alle honden leuk. Het zou voor haar dus wel leuk zijn om bij een andere hond geplaatst te worden die ook met haar wil spelen want dat vindt ze geweldig.
Evie kan ook wel bij een kat geplaatst worden, ze is een beetje bang voor ze, maar ze doet niets.

De dierenarts vermoedt dat Evie is geboren met 1 oog. Aan één Kant ontbreekt een oogje. Zodra Evie gesteriliseerd wordt, zal de dierenarts dit oog dichtmaken om te voorkomen dat er problemen ontstaan doordat er bijvoorbeeld vuil inkomt. Evie lijkt er geen last van te hebben, ze is altijd vrolijk.
Update: op 30 april is Evie naar de dierenarts geweest voor de operatie aan haar oogje en de sterilisatie. In haar foto album hieronder ziet u ook een foto waarop ze net is geholpen. Ze heeft een kap op om te voorkomen dat ze aan het oog gaat wrijven. 

We zoeken voor deze knapperd een actieve baas of gezin die lekker met haar gaat wandelen of een hondensport gaat doen. Ze heeft best veel energie dus het is belangrijk om dat in goede banen te Leiden. Maar dan wordt het ook genieten met zo’n vrolijk hondje in huis!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joke Feitsma per mail op joke@dierensteunlavida.nl of per telefoon op 06-41923104