Fox

Ras: 
Duitse herder
Geslacht: 
Reu
Geboortedatum: 
1-2-2021
Locatie: 
is nog in Spanje
Status: 
Adoptie

Onze Fox is ook weer het slachtoffer van menselijk handelen. Hij werd gevonden op straat zonder chip of halsband en er is ook niemand voor hem gekomen.
Gelukkig maar want Fox is bang en kromp in elkaar toen ze hem vonden dus we vermoeden dat de vorige baas niet al te lief was voor Fox.
In het asiel merken de vrijwilligers aan het gedrag dat Fox vermoedelijk flink is mishandeld. Fox reageert angstig op plotselinge bewegingen maar ook op bezems en iets wat op een stok lijkt. Hij krimpt dan in elkaar en wil zich verstoppen. Zo jong en dan al zoveel meegemaakt.....

Gelukkig is hij nu bij liefdevolle mensen en hij maakt dan ook al vorderingen. Hij is goede maatjes met de andere honden en puppies mogen zelfs uit zijn bak meeeten.
Inmiddels knuffelt Fox ook graag. Zeker als hij de mensen kent laat hij zich graag aanhalen. Zijn karakter is geweldig en de mensen in het asiel zijn nu veilig genoeg voor hem.

Fox is zijn vertrouwen in de mens gelukkig niet kwijt geraakt en is hij nog jong genoeg om weer een happy hond te worden.
Want dat verdient iedere hond maar zeker onze Fox.

We zoeken voor hem een veilig, rustig thuis bij mensen met hondenervaring die hem liefde en vertrouwen kunnen geven.
Fox is een prachtige Duitse herder, wel een hond met een rugzakje maar met liefde en geduld zal hij een geweldige vriend zal worden.

Naam: Fox
Geslacht: reu
Gecastreerd: nog niet
Ras: Duitse herder
Hoogte en gewicht: 18 kilo en 60 cm
Geboortedatum: 1 februari 2022

Contactpersoon voor dit dier: