Italia

Ras: 
Duitse herder
Geslacht: 
Teef
Geboortedatum: 
01-01-2016
Locatie: 
is nog in Spanje
Status: 
Adoptie

Italia  is aan komen lopen bij een keuringsstation voor auto’s. Gelukkig zijn de mensen daar hondenliefhebbers dus Italia mocht in het kantoortje totdat de vrijwilligers van het asiel haar kwamen halen. Ze was erg braaf en wachtte rustig totdat ze werd opgehaald.
De mensen van het asiel merkten dat Italia pijn had aan haar staart en ze hebben dit bij de dierenarts laten controleren. Daar bleek dat de staart gebroken was, maar er was geen ontsteking meer dus de dierenarts heeft er niets aan gedaan. Op dit moment kan ze haar staart weer  een beetje bewegen, maar ze vindt het nog wel griezelig als iemand haar aanraakt op die plek. Ook als andere honden haar willen besnuffelen is ze terughoudend, waarschijnlijk bang dat het weer zo’n pijn zal doen.

Deze dame is dol op mensen en ook op kinderen, ze is erg rustig en gehoorzaam en ze loopt keurig mee aan de riem. Ze komt naar iedereen toe om gedag te zeggen alsof ze hen haar hele leven al kent, zo lief en vriendelijk!

Voor katten is ze een beetje bang. Ze zou wel bij een andere rusitge hond geplaatst kunnen worden, mits deze respect heeft voor haar in verband met haar staarttrauma, zeg maar.

Italia weegt 29kg en is  59cm hoog. Inmiddels is ze ook gesteriliseerd en klaar voor haar avontuur in Nederland.
Volgens de medewerkers van het asiel is ze geweldig, pure liefde. Nou als dat geen aanbeveling is!

Contactpersoon voor dit dier: