Nala

Ras: 
Duitse herder
Geslacht: 
Teef
Geboortedatum: 
01-02-2020
Locatie: 
is nog in Spanje
Status: 
Adoptie

Nala is gevonden op straat en door lieve mensen meegenomen en naar het asiel gebracht. Zij begrepen er niets van, hoe kan iemand nou zop’n leuke hond op straat achterlaten? Maar er bleek een kleine cyste in het oog van Nala te zitten, dit moest door de dieren arts verwijderd worden. Waarschijnlijk wilden de oude eigenaar geen geld aan de dierenarts uitgeven.
De dierenarts heeft de cyste met succes verwijderd en Nala geneest goed. Ze krijgt nog een tijdje druppels om het herstel te bevorderen, maar de dierenarts veracht dat het oog 100% herstelt en geen problemen zal geven in de toekomst.

Nala is een actief meisje, ze loopt al aardig goed mee aan de lijn en vindt het heerlijk om uit wandelen te gaan. Soms blaft ze als ze een andere hond tegenkomt maar dit wordt steeds minder.
Deze knappe meid heeft wel een actieve baas nodig die haar voldoende activiteit kan geven en ook een beetje ervaring heeft met honden. Nala is namelijk erg slim en leert snel, maar onze ervaring is dat dan ook ongewenste dingen snel geleerd zijn. Belangrijk dus dat de baas dit kan doorzien.Wijraden ook een goede hondencursus aan waar ze op een positieve manier trainen.
Spelen en rennen met andere honden vindt ze geweldig. Als er nog een hond in haar nieuwe huis is, zou dat super zijn. Maar wel ook een actieve hond die tegen een stootje kan want Nala speelt wel wat ruw.
Een klein of oud hondje wordt dan zo omver gelopen!

Nala weegt 27 kilo en is 63 cm hoog.

Aan katten besteedt onze Nala geen aandacht. Mensen en ook kinderen vindt ze daarentegen helemaal leuk. Ze heeft de neiging om tegen je op te springen om gedag te zeggen dus wij denken dat te kleine kinderen geen goed idee zijn. Ook zij worden waarschijnlijk omver gelopen.
Ze springt zo graag dus ze heeft een baas nodig die stevig in zijn of haar schoenen staat.

Wie gaat er met deze beauty op uit?

Contactpersoon voor dit dier: