Bicho

Ras: 
kruising
Geslacht: 
Reu
Geboortedatum: 
10-10-2015
Locatie: 
is nog in Spanje
Status: 
Adoptie

Het zal maar gebeuren als hondje, dat je twee keer wordt achtergelaten door je baasje. Dat overkwam Bicho en daar baalt hij best van. Ook het opgesloten zijn in een kennel vindt hij niet prettig. Okee, er zijn wel andere hondjes om mee te spelen, maar Bicho doet dat toch liever lekker buiten of in de tuin van zijn nieuwe baas.

Spelen vindt hij geweldig, dat doet hij graag en veel. We zoeken dan ook een baasje die met hem wil spelen. Misschien een leuke cursus flyball of behendigheid? Wij denken dat Bicho dan helemaal in zijn element is.
Na het spelen wil hij ook nog wel knuffelen hoor en met zijn 10 kilo en 45 cm hoog zou hij zelfs nog wel op schoot kunnen voor een knuffel.
Met andere honden kan hij goed overweg en ook met kinderen heeft hij geen moeite. Inmiddels is hij ook met katten getest. Bicho is wel nieuwsgierig naar de kat maar hij doet niets, zie onderstaand filmpje. 

Bicho is geboren in oktober 2015. Hij is inmiddels gecastreerd en ingeent dus reisklaar! Kan hij zijn koffertje pakken?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joke Feitsma per mail op joke@dierensteunlavida.nl of per telefoon op 06-41923104.