Chelsey

Ras: 
kruising
Geslacht: 
Teef
Geboortedatum: 
2011
Locatie: 
is in Nederland
Status: 
Adoptie

Hoi Ik ben chelsey.
In 2015 kwam ik naar nederland  en ben.gaan wonen bij mijn bazin. Nu is mijn vrouwtje ziek geworden en kon niet langer voor mij zorgen.
Dus werd er contact opgenomen met mijn stichting  waar ik bij hoor .( ze zorgen dat hondjes zoals ik een eigen mandje krijgen ) nou ben ik dus in een opvang mandje terecht gekomen en is het voor mij afwachten.

Ik zal al wat vertellen over mezelf. Ik heet chelsey en ben al 12 jaar oud. Ik kom oorspronkelijk uit Spanje maar ben helemaal gewend aan nederland. Ik heb wel speciaal eten nodig voor mijn blaas, mensen noemen het struviet geloof ik. Omdat ik ooit leismania heb opgelopen gebruik ik medicijnen daarvoor. En.met het voer gaat het prima alles is netjes bijgehouden en ik ben ook up to date met alles. 
Ik ben wel wat aan de zware kant .maar ik hou er erg van om.te wandelen dus dat komt wel weer goed. 

Ik kan momenteel er niet zo goed tegen om alleen gelaten te worden. Maar als ik je leer vertrouwen gaat dat vast beter. 
Ik ben netjes zindelijk zoals jullie mensen dat zeggen en geef ook aan als ik naar buiten moet. Stiekem ook extra om maar te gaan wandelen 😁.

Ik ben nu gezellig met meerdere hondjes samen. Wat gezellig is omdat ze kein zijn.Ik ben ooit lastig gevallen door een grote hond , en daar hou ik nu niet meer van . Kleintjes zijn geen probleem  en ik woon nu zelfs met katten en die zijn leuk. 
De buurt kinderen zijn erg gezellig en baby,s zijn ook erg leuk al zeg ik het zelf . Maar ik moet wel zeggen, als ik slaap kan ik schrikken soms als ik wordt lastig gevallen. En ik heb mijn dutjes nodig want ik ben al wat ouder he.
Ohh spelen is ook leuk .vooral met knuffels .die piepen soms zo leuk .ik heb wel een verzoek .ik ben erg moelijk met water drinken behalve als mijn bakje (ijzer) in de keuken staat, dan is het goed.
Wie komt er met mij kennismaken? 

Poot van chesley

Contactpersoon voor dit dier: