Nube

Ras: 
kruising galgo/husky
Geslacht: 
Teef
Geboortedatum: 
30-6-2019
Locatie: 
is nog in Spanje
Status: 
Adoptie

Eén en al vrolijkheid, en energie, dat is Nube. Wat was ze blij toen ze werd gevonden door de mensen van het asiel. Ze liep alleen op straat, maar helemaal in je uppie, daar vindt Nube niet zoveel aan.
Ze wil graag spelen en lol maken met andere hondenvriendjes en daarnaast ook nog wat leren samen met haar baas. Nube is namelijk best slim dus echt wel een hond waar je mee aan de gang moet. Een leuke hondensport, speuren en met de baas op stap. Dat is het ideaal voor Nube.
Ze is erg sociaal en vindt alles en iedereen leuk. Andere honden en katten zijn geen probleem voor haar. Ook kinderen vindt ze erg lief.

We denken wel dat het verstandig is als haar nieuwe baas iets hondenervaring heeft. Nube is erg energiek en het is belangrijk om dit in goede banen te Leiden.
Op dit moment weegt Nube bijna 27 kilo en is 67 cm en is een kruising van een galgo met een husky.

In het asiel probeert ze ook over het hek te klimmen als ze de kans krijgt dus belangrijk is het dat de tuin goed omheind is en Nube niet zonder toezicht in de tuin is. Daar is deze dame waarschijnlijk iets te bijdehand voor.
Wie heeft er energie en wil dit graag delen met Nube?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joke Feitsma per mail op joke@dierensteunlavida.nl of per telefoon op 06-41923104