Kevin

Ras: 
kruising
Geslacht: 
Reu
Geboortedatum: 
15-11-2013
Locatie: 
is nog in Spanje
Status: 
Adoptie

Black is beautiful geldt zeker als u Kevin ontmoet. Wat een  leuke hond.
Kevin is ooit, samen met zijn broertjes en zusjes achtergelaten in een doos bij het asiel, toen amper 2 maanden oud.
Alles wat hij geleerd heeft, heeft hij geleerd van de vrijwilligers van het asiel. Hij is erg sociaal naar mensen en kan goed opschieten met kinderen. Ook gaat hij goed om met andere honden, zowel reuen als teven en hij is goed met katten.

De vrijwilligers van het asiel adviseren om Kevin te plaatsen bij mensen met al iets hondenervaring. U hoeft geen expert te zijn hoor, maar een beetje weten hoe het gaat met een hond in huis is wel handig. Omdat Kevin namelijk is opgegroeid in het asiel weet hij nog weinig van de buitenwereld en moet dit nog allemaal leren. Als hij iets eng vindt, dan verstopt hij zich het liefst en soms blaft hij dan even. Zo heeft hij zich een keer verstopt in de wachtkamer van de dierenarts omdat daar een tv aanstond en tja, dat kende Kevin niet. Gelukkig laat hij zich goed overhalen door een vriendelijk woord en een snoepje en hij is best nieuwsgierug dus we hebben er alle vertrouwen in dat Kevin wel gaat wennen aan alle nieuwe dingen in zijn leven.

Van oorsprong is Kevin een jachthond maar hij heeft dit gelukkig nooit geleerd omdat hij al zo jong in het asiel terecht kwam. Jachtinstinct is niet ontwikkeld volgens de vrijwilligers van het asiel.
Kevin is 55 cm hoog en weegt nu 25 kilo.

Wie gaat mooie, zwarte Kevin helpen bij zijn ontdekkingstocht? Hij kijkt ernaar uit.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joke Feitsma per mail op joke@dierensteunlavida.nl of per telefoon op 06-41923104