Folke/Barry

Ras: 
kruising mastin / border colli
Geslacht: 
Reu
Geboortedatum: 
01-09-2019
Locatie: 
is nog in Spanje
Status: 
Adoptie

Folke toen nog Barry heeft een heel avontuur meegemaakt voordat hij bij de vrijwilligers van het asiel terecht kwam. Ze zagen hem lopen op een drukke, gevaarlijke weg. Toen de vrijwilligers stopten om Folke te vangen, schrok hij en rende weg en klom bovenop een rots. De mensen van Plasencia zijn gelukkig ervaren en lieten Folke even met rust omdat het te gevaarlijk werd. Op dat moment begreep Folke waarschijnlijk dat ze geen kwaad in de zin hadden en kwam zelf naar beneden zodat de vrijwilligers hem konden aanlijnen en meenemen.
Van zijn eerste schrik is niets meer te merken, hij is zo blij en gelukkig dat hij nu veilig is en hij is dol op mensen en alle aandacht die hij krijgt.
De mensen van het asiel zijn bijna allemaal verliefd op hem, zo lief is hij.
HIj mocht een aantal keer mee naar de stad voor een wandeling en dat gaat heel goed, hij loopt rustig mee aan de lijn.
Met de kinderen van de vrijwilligers heeft hij echt een klik. Dolblij als ze komen maar hij speelt wel voorzichtig. Alsof hij weet dat hij groter en sterker is.
Op dit moment weegt Barry 25 kilo.

Met andere honden gaat hij prima om, groot of klein maakt voor hem geen verschil. Katten zijn ook geen punt.
Folke is waarschijnlijk een kruising van een Mastin Espagnol met een border colli.

Ongeveer een jaar geleden werd hij geadopteerd in Spanje, maar de mensen gingen nu verhuizen en Folke mocht niet mee.ij kreeg wel een nieuwe naam en omdat hij daar nu aan gewend is, laten we dat maar zo. 

Wie heeft er een forever mand staan voor een maatje meer? Aan Folke krijgt u een gouden hond.

 

Contactpersoon voor dit dier: