Chester

Ras: 
kruising mastin met rotweiler
Geslacht: 
Reu
Geboortedatum: 
10-12-2013
Locatie: 
is nog in Spanje
Status: 
Adoptie

Chester adopteren kan weleens de veste keuze van uw leven zijn. Zo eindigt het verhaal wat het asiel over deze knappe jongen vertelt.
Ze hebben daar wel een goede reden voor want Chester is één en al liefde. Hij vindt het heerlijk om geaaid te worden en geeft dan graag kusjes. Hij gaat goed om met andere honden, soms wil hij even spelen en de kat negeert hij omdat hij die niet zo interessant vindt.
Met kinderen kan Chester goed overweg. De kinderen van de vrijwilligers die op zaterdag altijd meekomen naar de wandeling kunnen hem zelfs uitlaten. Ondanks zijn formaat, hij weegt 38kilo en is 66 cm hoog, loopt hij keurig mee aan de riem en trekt niet. Hij blaft ook niet naar andere honden en hij is ook niet angstig.

Chester verblijft al lang in het asiel. Hij is moeilijk te adopteren door zijn formaat en zijn kleur. Zwarte honden zijn vaak minder popular, vraag ons niet waarom. Misschien een soort bijgeloof?

Chester kwam in het asiel samen met zijn moeder, broer en zus. Moeder en broer zijn al een tijd geleden geadopteerd en Chester leefde samen met o.a. zijn zus. Nu is ook zij geadopteerd en ondanks  dat er nog meer honden in het asiel zijn, is dat natuurlijk best sneu voor Chester.

Hij vraagt niet veel, een lieve familie die om hem geeft en een lekker warm bed. Natuurlijk wil hij best graag wandelen, maar Chester is geen hond voor lange afstanden. Hij verdient gewoon een kans!

Contactpersoon voor dit dier: