Raider

Ras: 
kruising
Geslacht: 
Reu
Geboortedatum: 
15-05-2021
Locatie: 
is in Nederland
Status: 
Adoptie

Deze knappe man heet Raider. Raider is geboren in mei 2021 en is 10 september 2022 aangekomen in Nederland waar hij in een gastgezin geplaatst is. Hierdoor hopen we dat Raider een betere kans heeft om zijn warme mandje te vinden. Raider is erg lief en zeer aanhankelijk naar de gastouder toe. Hij komt graag bij hem liggen en vraagt regelmatig om aandacht.

Raider is wel onzeker en vindt harde (onverwachte) geluiden en buiten zijn wel spannend. Hij vindt het verkeer ook behoorlijk eng en hij heeft de tijd nodig om goed te wennen aan zijn nieuwe omgeving omdat het in Nederland toch wel een heel stuk drukker is dan de omgeving waar hij vandaan komt. Gelukkig is Raider nog jong en kan daar goed aan gewerkt worden. Hier is wel wat ervaring en geduld voor nodig. Met eten kan Raider wat gulzig zijn en wil dan ook met rust gelaten worden zodat hij zijn eten ongestoord kan opeten.

De gastouder denkt dat het voor Raider goed is om een hondenvriendje te krijgen, een stabiel hondenvriendje kan hem namelijk het goede voorbeeld geven. Maar dit is niet noodzakelijk. Als die er niet is zal de adoptant geduldig moeten zijn en Raider veel liefde moeten geven, natuurlijk wil Raider dat ook als er wel een hondenvriendje is.:-)

In het asiel in Spanje mocht Raider ook een keer op bezoek bij een aantal katten. Dit gign prima, hij negeerde ze vooral. 

Spreekt Raider en zijn verhaal jou aan? Neem dan gerust contact op voor vrijblijvende informatie. Wie weet past Raider wel jou!

Ras: kruisng
Geboortedatum: 15 mei 2021
Hoogte en gewicht: 17 kilo
Geslacht: reu
Gecastreerd: ja
Honden: goed
Katten: goed

 

 

 

Contactpersoon voor dit dier: