Morfeo

Ras: 
mastin espagnol
Geslacht: 
Reu
Geboortedatum: 
01-2022
Locatie: 
is nog in Spanje
Status: 
Gereserveerd

In Morfeo zit net zoveel liefde en vriendelijkheid als hij groot is! En groot is hij zeker, op dit moment weegt hij 58 kilo en hij is 92 cm hoog.
Maar wie Morfeo adopteert krijgt één bonk vriendelijkheid in huis en u hoeft niet meer bang te zijn voor inbrekers want die weten niet hoe hij is.
Daarbij is onze ervaring dat een Mastin alles in zijn gezin als “ eigen” beschouwt maar een indringer zal worden weggejaagd.

Morfeo gaat dan ook goed om met andere honden, met katten en ook met kinderen. De vrijwilligers van het asiel kunnen dit goed testen want iedere zaterdag komen er vrijwilligers met hun kinderen om te wandelen met de honden. Zij kunnen dan goed zien hoe een hond reageert op de kids en als het goed gaat morgen de kinderen ook vaak even knuffelen met de honden of ze zelfs uitlaten (uiteraard altijd onder begeleiding).

Samen met een andere Mastin werd deze Grote Vriendelijke Reus gevonden op een drukke weg. Beide honden waren niet gechipt dus een eigenaar kon niet worden achterhaald.
De vrijwilligers van het asiel vermoeden dat Morfeo nog niet eerder in een huis heeft geleefd, maar onze ervaring is dat ze dit snel leren. Ook het zindelijk worden hebben de meeste honden snel door.

Wie heeft ruimte en tijd om deze prachtige hond een gouden mand te geven?

Ras: Mastin Espagnol
Geslacht: reu
Geboortedatum: begin 2022
Gecastreerd: nog niet ivm leeftijd
Honden: goed
Katten: goed
Kinderen: goed

Contactpersoon voor dit dier: