Chouk

Ras: 
Shar pei
Geslacht: 
Reu
Geboortedatum: 
22-06-2016
Locatie: 
is nog in Spanje
Status: 
Gereserveerd

Chouk heeft in zijn leven al verschillende eigenaren gehad. Zijn eerste baasje was erg goed voor hem en daar woonde Chouk vanaf zijn puppytijd. Helaas sloeg het noodlot toe en zijn baas kreeg een ernstig ongeluk en kon niet meer voor Chouk zorgen. Daarna heeft hij bij meerdere mensen gewoond en de laatste eigenaar was niet goed voor hem.
Chouk werd door de vrijwilligers van Plasencia gevonden en uiteraard belden zij de eigenaar. Maar toen die hem kwam ophalen, is Chouk uit de auto gesprongen en kwam pas tevoorschijn toen de eigenaar weg was en de vrijwiliigers hem gingen zoeken. Eigenlijk best wel een slimme jongen, die Chouk. Maar u begrijpt, we zoeken nu voor hem een baas die lief voor hem is en waar hij niet meer weghoeft. Het liefst iemand die al enige ervaring heeft met honden.
Er zijn mannen die Chouk niet helemaal vertrouwt, maar met vrouwen is hij goed. Wie weet doen die mannen hem denken aan de laatste eigenaar??

Chouk loopt keurig meer aan de lijn en hij vindt het heerlijk om te wandelen. Ook vindt hij het fijn om geaaid te worden. Hij is niet opdringerig, hij komt gewoon bij je staan en wacht rustig af totdat hij aandacht krijgt.

Met andere honden kan Chouk goed overweg, hij leeft in het asiel samen met zowel reuen als teven. Hij was tijdens de kattentest wel nieuwsgierig naar de kat maar hij deed niet lelijk dus we verwachten met katten ook geen problemen.
In het asiel komen regelmatig kinderen, maar gezien alle drukte daar is niet helemaal duidelijk of Chouk goed met kinderen kan opschieten. Hij wordt dan wat nerveus. Grotere kinderen, vanaf 16 jaar, zullen geen probleem zijn. Hij is gek op mensen en zelfs als hij een man niet zo vertrouwt, loopt hij wel mee aan de riem.

Op dit moment weegt Chouk 22 kg en hij is 53 cm hoog.

Wie geeft dit ventje met zijn stoere koppie een geweldige toekomt? Hij heeft het zo verdiend.

 

Contactpersoon voor dit dier: