Manu (in Nederland)

Ras: 
Epagneul Breton
Geslacht: 
Reu
Geboortedatum: 
12-05-2003
Locatie: 
is in Nederland
Bijzonderheden: 
heeft een beperking
is al wat ouder
Status: 
Virtuele adoptie

Deze oude man heet Manu. De vrijwilligers van het asiel vonden hem op straat in zeer slechte conditie.
Hij was kaal en had ontstoken oren en ogen. Gelukkig is alles nu behandeld maar Manu hoort en ziet niet meer zo goed, ook niet zo vreemd gezien zijn leeftijd...
Manu is niet gecastreerd, hij heeft geen problemen en in verband met zijn leeftijd raadt de dierenarts het af om dit nog te laten doen.

Manu is erg lief en dol op knuffelen, hij maakt geen kabaal in huis en is netjes zindelijk. Ook kan hij met alles en iedereen goed opschieten. Andere dieren, kinderen, Manu vindt het allemaal prima.
Samen met de honden van het gastgezin waar hij nu verblijft, kan hij ook best even alleen thuis zijn. Buiten loopt hij netjes mee aan de lijn en als je hem ziet genieten tijdens de wandeling zou je hem jonger schatten dan zijn twaalf jaar.
Hij loopt zo soepel mee en wil ook best nog even achter de eendjes aan rennen. Het vogeltje van het gastgezin laat hij gelukkig wel met rust.
Het enige dat Manu nog een beetje griezelig vindt is een gladde vloer. Zijn opvang heeft zijn voetjes al getrimd zodat hij minder uitglijdt. Gelukkig gaat het sindsdien iedere keer wat beter. Verder is Manu al helemaal gewend aan Nederland en volgens ons bevalt het hem prima!
 

Contactpersoon voor dit dier: