Help Fatima en de honden weer op weg

Dierensteun La Vida, Galgo save Belgium (België) en Une histoire de Galgos (Frankrijk) hebben de handen ineen geslagen om Fatima van het asiel Chiripaina en alle honden van Extramedura door te helpen met de aanschaf van een auto.
De vrachtwagen van Fatima, vrijwilliger en beheerder van het asiel Chiripaina is na meer dan 350.000 km van trouwe dienst nl. onherstelbaar beschadigd.

Dat is een ramp voor Fatima en voor onze organisaties. Fatima rijdt immers elke maand tot zes weken voor alle opvangen in Extremadura naar Nederland, België en Frankrijk. Onze organisaties zorgen voor lieve en betrouwbare adoptanten voor de honden. Honden die in Spanje geen schijn van kans meer hebben op adoptie en dus zonder onze hulp de rest van hun leven in het asiel zouden moeten doorbrengen.

De bestelbus is dus niet zomaar een auto. Het is ook en vooral de zekerheid voor deze honden op een veilige reis naar hun nieuwe leven.
Op de terugreis neemt Fatima in deze bus uw donaties mee. Veel voer, maar ook manden en dekens bijvoorbeeld om het leven van de honden in de asielen beter te maken. Deze donaties zijn onmisbaar omdat de asielen in Spanje geen hulp van de overheid krijgen en dus moeten werken met donaties voornamelijk uit het buitenland.

Dus dit is een oproep aan u, alle adoptanten van lieve honden en aan u, toekomstige adoptanten, die met zoveel spanning op de komst van hun hond wachten en aan u allen, vrienden van de dieren:  Help ons om Fatima weer op weg te helpen.

Dankzij uw donaties, hoe klein of hoe groot ze ook zijn, kunnen we allemaal samen de keten van hulp herstellen voor de dieren in Extremadura. Dieren die deze hulp zo hard nodig hebben. Ieder bedrag is welkom.

Voor uw donatie kunt u het beste de stichting kiezen die in uw land gevestigd is.

Holland:
Stichting Dierensteun La Vida
IBAN : NL83TRIO 0197843042
Bic: Trionl2u
www.dierensteunlavida.nl 
info@dierensteunlavida.nl  
tel.nl 06-40505428

Frankrijk:
Een geschiedenis van galgos
Iban: Fr76 3000 3011 3900 0372 8152 062
Bic: Sogefrpp
www.unehistoiredegalgos.com

België:
Galgo Save Belgium
De iban n° be82 068-2442792-68
Bic barcfrpp
Don met vermelding => nieuwe vrachtwagen fatima
Francais@galgosavebelgium.be
nederlands@galgosavebelgium.be
www.galgosavebelgium.be

BEDANKT VOOR UW HULP!!