Ankie - Mens en Dier in evenwicht

Mens en Dier in Evenwicht, praktijk voor massage, Reiki en Bach bloesem therapie

Mens en Dier in Evenwicht is een praktijk voor Massage, Reiki en Bach Bloesem therapie. Net als mensen hebben veel honden baat bij massage. Maar ook Reiki en Bach Bloesem therapie kunnen verlichting geven bij een groot aantal klachten en problemen.

Massage

 Ook honden hebben te maken met stijve spieren, waardoor ze niet lekker in hun vel zitten. Massage is dan echt nodig om beter te ontspannen. Massage kan worden ingezet bij pijnklachten, na een blessure of operatie, bij onrust, aanrakings- of gedragsproblemen,  ter voorkoming van (chronische) blessures en nog veel meer.

Reiki

Reiki brengt lichaam en geest in balans. Reiki helpt bij spierpijn en andere pijnklachten, mankheid, maar ook bij (verlatings)angst, rouwverwerking, spanning, angst, stress, concentratie- en gedragsproblemen, somberheid en gebrek aan zelfvertrouwen. Reiki stroomt door het lichaam naar de plek waar het het meest nodig is en zorgt op die manier voor balans. Het mooie aan Reiki is dat je een hond niet per se hoeft aan te raken, waardoor het ook geschikt is voor bijvoorbeeld bange honden.

Bach Bloesem therapie 

Bach bloesem is een natuurlijk middel. Het zijn vloeibare extracten van planten die positief inwerken op negatieve emoties en gemoedstoestanden zoals verlatingsangst,  stress, overmatig blaffen, rouwverwerking, nervositeit en angst. Het is niet verslavend of verdovend en geeft verbluffend goede resultaten.

Wat is Bach Bloesem therapie? 

Bach bloesem is een natuurlijk middel. Het zijn vloeibare extracten van planten die positief inwerken op negatieve emoties en gemoedstoestanden zoals verlatingsangst,  stress, overmatig blaffen, rouwverwerking, nervositeit en angst. Het is niet verslavend of verdovend en geeft verbluffend goede resultaten. Het is inzetbaar bij heel veel psychische en lichamelijke problemen.

Er zijn 38 Bach bloesem remedies die elk hun eigen werking hebben. Ze ondersteunen de balans van emoties en gemoedstoestanden. Heb jij bijvoorbeeld een dier dat angstig is en denk je alles te hebben geprobeerd? Slaap je zelf slecht en pieker je de hele nacht door? Of heeft je kind driftbuien en is hij niet achter zijn (computer- of telefoonschermpje) weg te krijgen? Ik maak een combinatie van de Bach bloesem remedies. Het middel is puur natuur en geschikt voor volwassenen, kinderen en  dieren.

Kijk voor meer informatie op:  www.mensendierinevenwicht.com

 

Telefoonnummer: 
06-50749722