Kim

Ras: 
Duitse herder
Geslacht: 
Teef
Geboortedatum: 
01-02-2015
Locatie: 
is nog in Spanje
Status: 
Adoptie

Toen de vrijwilligers van het asiel ‘s morgens aankwamen om de honden te verzorgen, werden ze begroet door deze mooie dame, Kim. Iemand heeft haar ‘s avonds achtergelaten vastgebonden aan de deur. Kim had geen chip dus de eigenaar was niet meer te achterhalen. In dit geval maar beter ook zodat we op zoek kunnen naar een eigenaar die wel om deze knapperd geeft.

Kim haar geboortedag wordt geschat in februari 2015 en ze weegt nu 20 kilo met een schofthoogte van 62 cm. Een prachtige slanke dame om te zien.
En ze is niet alleen knap maar ook nog lief, niet nerveus en ook niet bang. Ze wil graag aandacht en knuffels en kan ook goed overweg met soortgenootjes en katten.
Iedere zaterdag komen er vrijwilligers uit de stad om met de honden van het asiel te wandelen, samen met hun kinderen. Ook met deze kinderen kan Kim goed opschieten en ze is best gehoorzaam.

Het zou leuk zijn als haar nieuwe baasje haar nog wat meer bijbrengt want leren vindt Kim zeker leuk. Misschien wel apporteren? Kim heeft haar leven nog voor zich, wie wil er samen met haar van gaan genieten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joke Feitsma per mail op joke@dierensteunlavida.nl of per telefoon op 06-41923104.