Nieuwsarchief

De berichten op deze pagina zijn gearchiveerde nieuwsberichten, eventuele data die genoemd worden zijn dus al geweest.

Een stukje historie: presentatie van het ontstaan van Chiripaina

Tijdens ons bezoek aan Chiripaina werd er door vrijwilliger Sandra een presentatie gehouden over het ontstaan van het asiel. Een goed beeld van hoe het ooit begon en hoever ze al zijn gekomen, hoewel er nog vele projecten gerealiseerd hopen te worden. Klik in de PowerPoint-presentatie in de onderste balk op "diavoorstelling weergeven" en het hele verhaal komt in beeld.

 

Najaarsmarkt Leerdam

                                                                                                                                         

            

 

 

 

Op zaterdag 13 september a.s. is

Stichting Dierensteun La Vida

tijdens de najaarsmarkt met een kraam aanwezig bij Pets Place Leerdam. Leerdam is een gezellig stadje, vooral bekend door glaswerk en kaas.

Nieuwe website online!

Welkom op onze nieuwe website, wij zijn er erg trots op! Wij hopen dat u regelmatig een kijkje bij ons neemt, zodat u op de hoogte blijft van alles wat er speelt bij La Vida en zodat u ziet welke honden er plaatsbaar zijn en welke geplaatst. Op dit moment worden er nog steeds nieuwe zaken toegevoegd en is de site nog volop in ontwikkeling, maar we vinden het belangrijk dat u ons weer op internet kunt bezoeken. Mocht u vragen hebben of wellicht tips, laat u het ons dan weten? Veel plezier op de nieuwe site van Stichting Dierensteun La Vida!