Fee / Gilda

Ras: 
Galgo
Geslacht: 
Teef
Geboortedatum: 
21-04-2014
Locatie: 
is in Nederland
Status: 
Geplaatst
Plaatsingsdatum: 
28-03-2020

Een prachtige fijn en klein gebouwde, enigszins ruwharige galgo dame van 5,5 jaar oud.  Vol met pit en levenslust, iedereen is leuk en iedereen is aardig, geen angsten voor mensen, mannen zijn ook gezellig zolang ze maar geaaid wordt en knuffels krijgt , want dat is wat deze schat het liefst wilt, urenlang tegen je aan op de bank liggen en maar knuffelen.  Een ander windhond maatje er naast zou nog leuker zijn, een maatje die net zo van rennen houdt als zij doet, op veilige plekken kan ze los lopen en luistert dan goed. Even lekker rennen en dan lekker naast je verder lopen. 

Ze is niet graag alleen, er moet dan een ander hondenmaatje bij haar zijn, na de verhuizing van een landelijke omgeving naar het drukke centrum en het wegvallen van haar beste hondenmaatje, heeft ze verlatingsangst ontwikkeld. Haar veilige haven is er niet meer en dat geeft haar veel stress. Een baasje met andere (wind)honden die veel thuis is, dat zou ze heerlijk vinden, weer een stabiele basis voor haar. 

Fee ligt graag urenlang languit op de bank te slapen, liefst onder een fleecedekentje. Om daarna weer even buiten een sprintje te trekken, bij slecht weer steekt ze haar neus naar buiten en met een diepe zucht sjokt ze weer richting bank. Mevrouw heeft een hekel aan regen en kou, dan is een kort rondje met haar jas aan door de buurt meer dan genoeg. 

Fee is één van de velen die gevonden worden op straat in Spanje. Ze heeft oude littekens op haar vacht, wat de herinneringen zijn aan haar oude leven voordat zij werd gevonden.
Fee is gechipt, gesteriliseerd en (negatief) getest op Middelandse zeeziekten.

Wie op zoek is naar een fijn gebouwde galgo dame die buitenshuis wil rennen en wandelen en binnenshuis heerlijk tegen je aankruipt, kom dan eens kennismaken met deze prachtige parel.
Fee verblijft op dit moment bij een gastgezin in Nederland dus dat is goed te regelen.  

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joke Feitsma per mail op joke@dierensteunlavida.nl of per telefoon op 06-41923104.