Enzo

Ras: 
grote kruising
Geslacht: 
Reu
Geboortedatum: 
11-11-2019
Locatie: 
is nog in Spanje
Bijzonderheden: 
heeft een beperking
Status: 
Geplaatst
Plaatsingsdatum: 
16-06-2020

Enzo is geboren met een afwijking aan zijn rechtervoorpoot. Waarschijnlijk is dat de reden dat zijn eigenaar hem heeft gedumpt… gewoon op straat gezet in een doos, terwijl Enzo toen pas drie weken jong was. Gelukkig is hij gevonden en liefdevol opgenomen in het huis van één van de vrijwilligers van het asiel. Hij doet het erg goed nu. Inmiddels heeft de dierenarts de slechte poot geamputeerd en Enzo is niet anders gewend dat op drie poten door het leven te gaan. Hij gedraagt zich als een normale pup, is dol op spelen en rennen.
Enzo vindt mensen heel leuk, hij ligt graag naast je. Zijn nieuwe eigenaar moet wel de ruimte hebben op de bank want Enzo is een grote jongen, nu op 8 mei weegt hij 25 kilo en is 63 cm hoog. Hij zal nog wat verder groeien dus een klein ukkie is hij niet.
Gelukkig is zijn hart net zo groot als hijzelf en Enzo is dan ook een grote lieverd. Hij is in het gastgezin opgegroeid met katten en kan daar dus ook goed mee omgaan.Andere honden zijn geen probleem voor hem, hij wil graag met ze spelen. Hij heeft wel wat jachtinstinct want vogels vindt hij machtig interessant, iets om rekening mee te houden.

Hij is bijna zindelijk in huis, heel af en toe nog een ongelukje maar het gaat best goed. 's nachts slaapt hij netjes door zonder te blaffen.
Eten vindt hij hij heerlijk maar Enzo is niet bezitterig dus als er gedeeld moet worden, prima!
Wie heeft er een fijne mand voor deze lieve, grote lobbes?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joke Feitsma per mail op joke@dierensteunlavida.nl of per telefoon op 06-41923104