Frank

Ras: 
kruising
Geslacht: 
Reu
Geboortedatum: 
15-07-2018
Locatie: 
is nog in Spanje
Status: 
Geplaatst
Plaatsingsdatum: 
23-05-2020

Deze leukerd heet Frank en is een beetje onze favoriet. Dat mag best wel eens. Het is ook echt een heel leuke hond om te zien.

Hij is gered van de straat, hij was destijds erg bang en heel mager. Nu is hij goed opgeknapt en heel lief naar mensen en andere honden toe.
Alleen bij erg wilde bewegingen en harde geluiden is hij nog wat angstig en hij vindt het naar om achterna gezeten te worden. Tsja, hij kan niet vertellen wat hij allemaal heeft meegemaakt natuurlijk.

Op dit momento brengt hij zijn dagen door met spelen met zijn kennelgenoten. Het maakt niet uit of het reutjes of teefjes zijn, Frank vindt ze allemaal leuk. Naar kinderen toe is hij ook erg lief.
Frank zou ook prima bij een kat geplaatst kunnen worden, hij doet niets en gaat weg als de kat te brutaal is.

Hij gaat graag mee wandelen en loopt op zich netjes mee aan de lijn. Maar hij vindt het reuze spannend om overal aan te ruiken. Misschien heeft hij toch wat jachtinstinct? In ieder geval denken de vrijwilligers van het asiel dat we voorzichtig moeten zijn bij het plaatsen samen met kleine huisdieren zoals konijntjes of vogels.

Qua energie valt dit kereltje in de middenmoot, hij is niet overdreven druk maar ook weer niet lui. Blaffen doet hijo ok niet, maar als hij aandacht wil maakt hij een soort huilgeluid.

Frank is 15 kilo en 42 cm hoog
Bij wie mag onze favoriet komen wonen?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joke Feitsma per mail op joke@dierensteunlavida.nl of per telefoon op 06-41923104