Guiseppe

Ras: 
kruising
Geslacht: 
Reu
Geboortedatum: 
2020
Status: 
Geplaatst
Plaatsingsdatum: 
24-03-2023

GIUSEPPE is in de shelter: STORGI Animal Welfare Skydra in Griekenland. Hij kan reizen naar bijna elk land, zoals bijvoorbeeld Nederland, België, Engeland, Duitsland of een ander land. Transport wordt verzorgd.

13 maart 2023: Giuseppe werd begin maart 2023 door iemand achtergelaten in de stad. Gewoon op straat. Hij zat op een stoep voor een deur. Een van de vrijwilligers van het asiel vond hem daar, verlaten en van slag. Het leven op straat voor een hond die in huis heeft geleefd (het was meteen duidelijk, dat Giuseppe een gezelschapshond is geweest) is onmogelijk. De andere straathonden ruiken dat hij ‘van binnen’ is en zouden hem acuut in flarden bijten en doden. We moesten Giuseppe dus meenemen naar het asiel, zeker omdat de volgende dag een hele grote markt werd gehouden in de straten van de stad. Iemand zou hem dan meenemen, ongetwijfeld ook iemand van de gemeente, en dan was het absoluut niet zeker waar hij terecht zou komen en of hij terecht zou komen. De vrijwilliger nam hem mee naar huis voor de nacht en bracht hem naar het asiel de volgende dag.

En toen begon het probleem. Giuseppe kan het asiel absoluut niet aan. Dag en nacht huilt hij en hij probeert te ontsnappen om bij de verzorgers te komen. Giuseppe is mensen gewenst en redt het emotioneel niet in een kamer met alleen maar honden. Hij kan wel goed met honden, maar het is een hond die net als andere honden binnen moet zijn, in de huiskamer, op een bedje, met zijn eigen mens(en). We zoeken met spoed een Platinum Mand voor hem, want hij huilt echt dag en nacht en (je ziet dit op de video) hij beklautert meters hoog de tralies om er uit te mogen. In het asiel kan dat echter niet en er is geen foster.

Deze lieverd moet er uit. Het eerst volgende transport is 24 maart. Giuseppe kan met honden, volwassenen, kinderen. We weten niet of hij met katten kan. Hij is niet gecastreerd en pas 2,5 jaar. Hij weegt maar zes, zeven kilo.

Guiseppe wordt bemiddeld door hondenteradoptie.nl
De link naar de website met meer foto's en video's van hem vindt u hier: https://hondenteradoptie.nl/giuseppe

Ook de contactgegevens vindt u daar.