Adam

Ras: 
kruising herder
Geslacht: 
Reu
Locatie: 
is in Nederland
Status: 
Geplaatst
Plaatsingsdatum: 
01-11-2019

Dit is niet de boze wolf uit roodkapje,al lijkt hij daar veel op.

Nee zijn naam is Adam,tussen de 2 a 3 jaar,kruising herder,32kilo en ongeveer 60 cm.Als u katten heeft hoeft u niet verder te lezen, helaas is Adam is niet 100 procent betrouwbaar bij katten.Dat is ook de reden dat we op zoek zijn naar een thuis zonder katten.
 
Adam is gevonden aan een boom bij het asiel in Spanje. 
Hij is hier in Nederland begin Augustus geopereerd aan zijn linker oog ( entropion, een naar binnen krullend ooglid). Het was aangeboren, maar nu is alles weer prima en heeft hij geen last meer.

Adam is een vrolijke jonge vent, goed met honden (woont nu samen met 4 teefjes), houdt van autorijden, pootje baden, knuffelen en is prima zindelijk. Hij kan een paar uurtjes alleen zijn maar is nu wel met de andere dames samen. .

Adam is zeer baas gericht, loopt los op veilige plekken en luistert erg goed. Iedere dag lekker erop uit dat heeft hij nodig..We zijn nu met hem op cursus wel tussen de pupjes, maar hij vindt het erg leuk.

Adam loopt goed aan de lijn maar kan wel plotseling trekken bijvoorbeeld als hij een kat ziet. Hier moet hij nog wat bijleren, maar hij is zo pienter dat dat vast geen probleem zal zijn. 

In huis is hij rustig en gek met speelgoed. We gebruiken geen bench dat is niet nodig, na een wandeling houdt hij van rust.

Al met al is Adam een hele fijne hond en het doet ons zeer om voor hem een passender thuis te zoeken zonder katten. We zijn dan ook rustig op zoek naar een sportief persoon of familie die hem kan geven wat hij nodig heeft.  

Denk je die persoon of familie te zijn die Adam zijn passende thuis kan geven stuur dan een berichtje naar Joke @dierensteunlvida.nl of bel haar op 0641923104.